Βελτιώστε Την Όραση Με ΑΣΚΗΣΕΙΣ & ΜΑΣΑΖ




Όραση! Μία από τις πέντε θαυμαστές αισθήσεις που χαρίστηκε απλόχερα στον άνθρωπο. Η οποιαδήποτε διαταραχή της όρασης προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην ζωή του ανθρώπου.
Σε αυτό το βίντεο θα μάθετε πως μπορείτε να βελτιώσετε και να αποκαταστήσετε την όρασή σας με μασάζ και ειδικές ασκήσεις.
Το υλικό που θα σας παρουσιάσω παρακάτω βασίζεται στο περίφημο «σύστημα Μπέιτς». William Bates - The Cure of Imperfect Eyesight by Treatment Without Glasses (Bates method) Ο Αμερικανός οφθαλμίατρος Γουίλιαμ Μπέιτς ανέπτυξε πριν από έναν αιώνα μία ολιστική μέθοδο αυτοθεραπείας που περιλαμβάνει ασκήσεις και ενδείκνυται για κάθε ελάττωμα της όρασης (μυωπία, υπερμετροπία, αστιγματισμό, πρεσβυωπία). Σύμφωνα με τον Μπέιτς, η χρήση των γυαλιών είναι επιβλαβής, αφού όποιος ξεκινάει να τα φοράει, σύντομα δεν μπορεί χωρίς αυτά.
Με βάση αυτής της μεθόδου, αν πραγματοποιείτε συστηματικά αυτές τις ασκήσεις, σύντομα θα βελτιώσετε την υγεία των ματιών σας, επίσης οι ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεκουράζεται τα μάτια σας όταν το έχετε ανάγκη! 

https://www.youtube.com/watch?v=kxJPiSfQhvQ&feature=share
https://blog.megarays.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια