10 + 1 Πράγματα Που Μπορείς Να Κάνεις Με Τη Στάχτη Που Δεν Γνώριζες






Αν κάθε φορά που ανάβατε το τζάκι σας, στο τέλος της ημέρας πετάγατε τη στάχτη γιατί την θεωρούσατε άχρηστη ή ένα επιπλέον σκουπίδι, αναθεωρείστε!




Εμείς σας ενημερώνουμε πως καθόλου άχρηστη δεν είναι και σας λέμε και τους τρόπους που μπορείτε να την αξιοποιήσετε με μεγάλη επιτυχία. Το έκαναν οι παλαιότεροι ας το κάνουμε και εμείς οι νεότεροι. Σίγουρα κάτι παραπάνω θα ήξεραν!

Tι μπορείτε να κάνετε με τη στάχτη:

Με τη στάχτη μπορούμε να φτιάξουμε αλισίβα, πώς; Βράζουμε 2 με 3 κουταλάκια στάχτη σε 1 μπρίκι με νερό και μετά την σουρώνουμε με ένα φίλτρο του καφέ. Η αλισίβα αποτελεί το καλύτερο απορρυπαντικό γενικής χρήσης, καθαρίζει, λευκαίνει και απολυμαίνει από ρούχα και πατώματα, μέχρι τζάμια,

ασημικά, πιάτα, σκουριές που έχουν ποτίσει στα μάρμαρα.

Η στάχτη επουλώνει τις πληγές. Διαλύστε λίγο χειροποίητο σαπούνι μέσα στην αλισίβα και πλύνετε την πληγή χωρίς να ξεπλύνετε. Επίσης απομακρύνει και τα μικρόβια που προκαλούν μολύνσεις.

Αν θέλετε να απομακρύνετε ποντίκια, έντομα και κατσαρίδες, σκορπίστε στάχτη στις γωνίες και στα σκοτεινά σημεία της αποθήκης σας ή του σπιτιού σας. Όσο υπάρχει στάχτη δεν θα πλησιάσουν απρόσκλητοι επισκέπτες.

Η στάχτη απωθεί τις ψείρες από το τριχωτό της κεφαλής, τους ψύλλους και τα τσιμπούρια από τα κατοικίδια ζώα. Αν φτιάξετε ένα μίγμα στάχτης μαζί με ξύδι ώστε να γίνει μια πηχτή λάσπη και την αλείψετε στο τριχωτό.

Αν ρίξετε στάχτη στα ρούχα σας και μετά τα αποθηκεύσετε, δεν θα τα πλησιάσει ποτέ ο σκόρος. Όταν θα θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε πάλι απλά τινάξτε τα. Μπορούν έτσι να μείνουν αρκετά χρόνια χωρίς να πάθουν τίποτα απολύτως.

Αν δεν θέλετε τα φυτά σας να παγώσουν τον χειμώνα, ρίξτε πάνω τους μια στρώση από στάχτη. Θα τα βοηθήσει πολύ.

Αν ο κήπος σας υποφέρει από σαλιγκάρια και γυμνοσάλιαγκες, αλλά και διάφορα άλλα έντομα, ρίξτε στον κήπο σας στάχτη. Θα τα απωθείσει σίγουρα και δεν θα ξαναπλησιάσουν.

Αν δεν ξέρετε πως να ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια, ρίξτε λίγη στάχτη στη μυρμηγκοφωλιά τους. Δεν μπορούν να μεταφέρουν τη

στάχτη όποτε θα αλλάξουν φώλια!

Αν θέλετε να φύγει γρήγορα ένας λεκές από τα ρούχα τη στιγμή που έγινε, βάλτε πάνω του λίγη στάχτη και μετά από πέντε λεπτά τρίψτε τον με ψίχα ψωμιού.

Αν θέλετε να διώξετε τις άσχημες μυρωδιές, χρησιμοποιείστε στάχτη. Πώς; Βάλτε την πάνω σε ό,τι μυρίζει άσχημα. Παράδειγμα σε παλιά τουαλέτα.

Αν το ψυγείο σας το έχουν επισκεφτεί άσχημες μυρωδιές, βάλτε σ’ ένα πιατάκι καρβουνόσκονη και ανανεώνετέ την ώσπου εξαφανιστούν όλες οι δυσάρεστες μυρωδιές

https://www.ksipnistere.com/2021/02/10-1.html

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. eviaportal.gr Aβαντις vs κακοηθους Πασχαλη Καμορα uoa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. en.uoa.gr 🇬🇷🦅 Πώς τον λεν πώς τον λεν τον Βουλγαρα; Κακοηθη Καμορα ypperlig Ynkelig Kamora 1926 metrosport.gr nytimes.com politi.dk Fager Fager Bulgar Kamorager - ose.gr Calabozo Trena, Paschalis Kamora - www.cup.gr/book/kvantomichaniki-ii 🦅 ο υβριστης της μανας μου εκπατιο Ψολοχιμα Jammerling Kamora 1926 - ΕΚΠΑ uoa.gr nytimes.com ουτε σχολες Ξινη μπορεσε να τελειωσει https://iek-xini.com/iek-xini-parartimata/iek-athina/ Sur Kemi, vulgar Kamoremi 1926 metrosport.gr politi.dk
    https://www.interpol.int/Who-we-are/Member-countries/Europe/TURKEY Eσκισε χειρ, Πασχαλης Καμορα nytimes.com https://www.webmd.com/eye-health/nearsightedness-myopia Μυωπυα Καμορα 1926 med.uoa.gr politi.dk 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿👌🏻 Et ækelt dyr vulgar Kamoryr 1926 metrosport.gr en.uoa.gr I træ også orm Bulgar Kamorm politi.dk ΕΚΠΑ - Πώς τον λεν πώς τον λεν τον Υμυττο; Ησυχιου Ενεο - γεργυρος εκπατιος κυδαγχας μυσκος Πασχαλης Καμορα https://www.youtube.com/watch?v=YtPjEvRtCks politi.dk 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿👌🏻 Klistret Glat Bulgar Kamorat 1926 metrosport.gr en.uoa.gr ΕΚΠΑ - εκπατιος Πασχαλης Καμορα - Boυλγαρε Καμορα - δικορσος αετος 1926 politi.dk nar nar naragtig Kamorar 1926 metrosport.gr https://www.youtube.com/watch?v=LYjKrCsjV4U en.uoa.gr Gadefejer gadefejer vulgar Bulgar Kamorejer 1926 metrosport.gr https://fe-ddis.dk/en/ 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🦅 Blive gift, Paschalis Gift aka Paschalis Kamora metrosport.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλα ή απροσδόκητα έξοδα μπορεί να επιβαρύνουν οποιονδήποτε. Η λήψη ενός προσωπικού δανείου για απροσδόκητες οικονομικές δυσκολίες μπορεί να είναι δύσκολη, ακόμη και χωρίς την κακή πίστωση να σας βαραίνει. Πού μπορείτε να πάτε όταν χρειάζεστε δάνειο σε όλη την Ευρώπη; Η απάντηση είναι CREDITMUTEL μέσω creditmutelhome@gmail.com!

    Όταν εμφανιστούν απροσδόκητα έξοδα στα κατώφλια σας, αφήστε το CREDITMUEL να σας βοηθήσει να βρείτε κάλυψη. Ένα δάνειο από αυτόν τον σπουδαίο οργανισμό μπορεί να είναι η λύση που χρειάζεστε  για να μην καταπονεθείτε όταν αρχίζουν να συσσωρεύονται τα έξοδα της καθημερινής ζωής. Σήμερα σας προσφέρθηκε μια τέλεια λύση, κάντε σήμερα αίτηση για δάνειο από 3.000 έως 5000000 ευρώ με ετήσιο επιτόκιο 5%. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αμέσως και επικοινωνήστε με το ταχυδρομείο γρήγορης απάντησης μέσω creditmutelhome@gmail.com. Είμαστε πάντα ανοιχτοί.

    Η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη και γι' αυτό είμαστε εδώ για να μειώσουμε τις πιέσεις. Η λήψη δανείου μέσω της CRREDITMUTEL είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη. Είτε πρόκειται για προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή επιχειρηματικό δάνειο, στόχος μας είναι να είμαστε το καλύτερο διαδικτυακό δάνειο στην Ευρώπη. Ζήστε έναν νέο και καλύτερο τρόπο λήψης δανείου όταν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω creditmutelhome@gmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή